Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Aftellen tot de zomer!

Aftellen tot de zomer!

3 minuten
01-07-2017
Jamila de Jong

Nog een kleine maand, dan ben ik op weg naar Utrecht waar ik de bus pak naar Avignon. Super spannend en elke keer als ik eraan denk krijg ik kriebels in mijn buik. Kriebels omdat ik het best wel spannend vind om de hele zomer weg van thuis te zijn maar ook kriebels omdat ik er zo veel zin in heb! Vooral nu het de afgelopen weken zulk lekker weer was in Nederland, kon ik niet anders dan met mijn gedachte afdwalen naar de zomer. Om ervoor te zorgen dat ik straks helemaal klaar ben voor het animatiewerk, ben ik druk bezig met de voorbereidingen.

Avec le bus

Na de website Omoi te hebben bekeken (heel handig om je reis in beeld te krijgen) en mailcontact te hebben gehad met Mitchel, heb ik mijn reis geboekt! Ik heb besloten met de Flixbus te reizen, niet duur en zo kan ik makkelijke veel bagage meenemen. Het boeken van de reis maakt het ‘officieel’ en dat maakt het alleen nog maar leuker!

Bricoler

Ook heb ik een zaterdagavond besteed aan het oefenen van wat knutsels. Toen ik eenmaal aan de slag was, vond ik het zo leuk om weer net als vroeger dingen van papier te maken! Ik heb de hele avond geknutseld met als eindresultaat een gekke vogel, een tijgermasker en een raceauto. De dag daarna heb ik gelijk een knutselafspraak met mijn nichtje gemaakt, veel gezelliger om met iemand samen te knutselen natuurlijk!

Paris, je t’aime

En om helemaal in de Franse sferen te komen ben ik een weekendje naar Parijs geweest! Ook nu ging ik met de Flixbus en zo heb ik alvast het eerste deel van mijn reis uitgeprobeerd. Ik heb lekkere croissantjes gegeten, de Eifeltoren bewonderd en rondgewandeld door de leuke wijken van de stad. Toen ik op de Camps-Élysees liep kwam ik zelfs een Petanque veldje tegen waar een paar Franse mannen druk aan het spelen waren! Ik werd er heel enthousiast van en heb er stiekem een foto van gemaakt haha (zie de foto bovenaan).

Mijn volgende blog zal ik vanuit Frankrijk schrijven! De komende weken ga ik namelijk genieten van de zon in Nederland en veel met vriendinnen en mijn familie afspreken. A bientôt!

Omio

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!