Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

‘Afscheid nemen bestaat niet’

‘Afscheid nemen bestaat niet’

4 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Mijn laatste blog vanuit Frankrijk… Maar dit keer stel ik het thema AFSCHEID nemen van campinggasten/kinderen centraal.

Afgelopen weken hebben we natuurlijk nieuwe kinderen in de miniclub gekregen, maar we hebben ook afscheid moeten nemen van vaste mini club kinderen. Als die iedere ochtend weer vrolijk op de stoep staan en dan ineens weg zijn is dat toch best raar. Na de laatste minidisco nog een dikke knuffel of een high five krijgen en soms nog een loomarmbandje als afscheidscadeau. Het leven van een animatrice is echt GEWELDIG!

Afscheid nemen is dan wel minder leuk, maar je krijgt er iedere keer weer andere kinderen voor terug die ook weer leuk zijn. Vorige week hadden we twee schatjes van kinderen broer en zus en iedere keer als we langs hun tent kwamen riep het jongetje: IK KOM OOOK, IK DOE OOK MEE! Hahaha zoiets mis je dan wel als het ineens stil is als je langs dezelfde tent komt lopen. Maar dan is het wel leuk als ze na hun laatste minidisco op de foto met je willen. Zo heb je altijd een herinnering aan die lieve kinderen. Deze week hebben we ook campinggasten leren kennen die er al 1.5 week zaten en gister zijn vertrokken. Ze kwamen altijd naar de minidisco, maar naar de miniclub kwamen ze niet. Totdat die ene dinsdagavond Zomertour hier is geweest en hij vond het allemaal erg leuk. Hij is de hele avond niet bij me weggegaan en samen hebben we dan ook nog 2 liedjes KARAOKE gezongen. Het leuke is dan dat zo’n kindje de volgende ochtend bij de miniclub komt kijken en de rest van de dagen er iedere morgen bij is. Als dan ouders tegen je zeggen dat hun kind verandert is sinds hij ons beter kent en hij langskomt bij de miniclub, weet je dat je toch iets goeds gedaan hebt! Afscheid nemen is dan erg moeilijk, laatste keer nog op de foto met de animatie en een laatste dikke knuffel (die wel 5 minuten geduurd heeft, want hij wilde me niet loslaten).

Als animatrice beleef je zulke mooie dingen met de kinderen. De eerste keer miniclub maak je met ze mee, de eerste keer minidisco dansen en als ze dan de dagen erna weer bij de miniclub langskomen en niet meer verlegen zijn dan weet je dat je als animatrice het goed gedaan hebt.

Dinsdagavond was het tijd voor de Zomertour. Dit was echt een super leuke avond, waar er meer mensen waren bij de karaoke en de disco dan normaal op onze camping. Het uur minidisco dansen vloog voorbij, daarna de karaoke samen met Yvette en Nienke (Zomertour) een liedje gezongen en met wat campinggasten ook nog een liedje zingen hoort erbij. Daarna de disco, lekker uit je dak gaan met de campinggasten en bij elk liedje een nieuw dansje doen of terwijl andere mensen nadoen 😉 Het was een geslaagde avond. De dag erna waren ze bij Bram en Lisa op de camping naast ons, waar we natuurlijk ook even onze campingdans hebben laten zien.

Zo vliegt de tijd voorbij en kan ik als ik thuiskom wel een boek schrijven met alle ervaringen, belevenissen en creatieve ideeën die ik hier heb opgedaan. Ik denk dat het toch bij een fotoboek blijft waar ik alle foto’s die ik heb gemaakt (meer dan 200) ga uitzoeken op de leuke herinneringen en de minder leuke dingen. Zo lijkt dit met nog 1 weekje te gaan wel erg veel op de zomer van mijn leven!

Ik ga nog even genieten van mijn laatste weekje hier in dit mooie deel van Frankrijk! Met aan het einde van deze week ons huisfeestje en de musical de Lion King! Ik zeg een top laatste weekje!

Gros bisous!

 

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!