Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Actrice, olympisch kampioen én beroemd!

Actrice, olympisch kampioen én beroemd!

3 minuten
21-08-2017
Femke Postma

Als je mij tien jaar geleden vroeg wat ik graag wilde worden, dan was het standaard antwoord ‘actrice, presentatrice en olympisch kampioen’. Nu zijn deze plannen inmiddels veranderd en begin ik na de zomer met geneeskunde; iets totaal anders. Toch heb ik in deze zomer actrice mogen zijn en werd ik gezien als een topsporter op een camping waar iederéén mij kende!

Als animatrice ben je het gezicht van de camping, ben je een lopende encyclopedie en (als je je werk goed doet) houden alle kinderen zielsveel van je. Je bent altijd in je rol als animatrice, dus ook als je om 3 uur ’s nachts naar de wc gaat. Als je iemand tegenkomt moet je vrolijk en aardig zijn en een praatje maken. Ik vind dat erg leuk en heb erg veel mensen ontmoet en nieuwe vrienden gemaakt. Toch kan het soms moeilijk zijn als je je wat minder lekker voelt en dan kom ik bij punt 1: acteren. Ik heb deze zomer vooral heel goed geacteerd dat mijn collega en ik ‘best friends’ waren, want de meeste mensen hadden pas door dat het botste als ik het vertelde.

Elke dag gaf ik een halfuur aquagym en een halfuur minidisco. Ik hou van sporten, springen, dansen en gek doen en ben altijd erg fanatiek. Elke dag weer stond ik te shinen als een olympisch kampioen. Helaas krijg je in de topsport ook blessures; dus heb ik de laatste drie weken met een enkelband rondgelopen. Het was de pijn wel waard, want wat was het toch leuk om al die armpjes boven het water uit te zien komen terwijl jij op de kant van het zwembad de bewegingen allemaal voordoet. En wat was het toch leuk om al die kinderen enthousiast mee te zien dansen terwijl jij je zelf als een idioot staat uit te leven op de minidisco muziek.

Zoals ik al zei, de hele camping kent je en veel mensen willen wel iets voor je doen. Ik kreeg vaak wat drinken, werd uitgenodigd om een avondje bij een gezin te komen zitten en/of eten, kreeg echte Hollandse pannenkoeken (mét spek!) en natuurlijk heeeeel veel tekeningen.

Nu ik weer thuis ben (al 1 hele dag) mis ik de kinderen die me achtervolgden, de ouders die me hielpen in de miniclub en het gek doen wel een beetje. Aan de andere kant ben ik wel ontzettend blij dat ik weer een eigen kamer heb met een fijn bed (waar ik niet elke dag helemaal stijf in wakker word) en dat mijn moeder de was voor me doet <3. Mijn #zomervanjeleven zit er al weer op, wat is de tijd toch snel gegaan en wat heb ik veel nieuwe ervaringen opgedaan en veel geleerd! Dankjewel Team4Animation!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!