Ga jij het animatie avontuur aan in 2024? Solliciteer dan nu!

De training van TeamAnimation

De training van TeamAnimation

3 minuten
11-01-2023
Joëlle Coelingh

Het is zo ver… Het is de week voor de training. Vanaf het begin van de week ben je al bezig met het inpakken van je koffer. Heb ik alles? Wat mag ik echt niet vergeten?

Tijdens de training leer je alles wat je moet weten wanneer je gaat werken als entertainer. Alle trainers zijn allemaal ook entertainer (of entertainer geweest) en ze leren je alle tips en tricks die je kunt verzinnen. Tijdens de training zorgen we ervoor dat jij echt de allerbeste entertainer wordt die jij kan zijn.

Een warm welkom

Tijdens een trainingsweekend beginnen we op vrijdagavond op de kampeerboerderij in Appelscha. Een mooie locatie waar we de ruimte hebben voor alle workshops en spellen. We eten, leren en slapen samen en daardoor leer je iedereen supergoed kennen. Geloof me, tijdens dit weekend maak je vriendschappen voor het leven. Maaaar even een stap terug, het avontuur begint namelijk al bij de (trein)reis naar Appelscha. Hoe dichter je bij de locatie komt hoe meer entertainers in spe je tegenkomt. Onderweg naar de trainingslocatie is het al een groot feest en kan het weekend niet meer stuk. Dit weekend is oprecht een van de leukste weekenden van je leven.

We leren je alles wat je moet weten

Bij aankomst krijg je een ontzettend warm welkom, want iedereen is superblij dat jij er bent en we kunnen niet wachten om je alles te leren wat we weten. We beginnen vrijdag om 20:00 uur en we introduceren onszelf met de eerste show van het weekend. Zo, toon gezet en nu jouw beurt! ;) De volgende dag leren we je hoe je zo’n show neerzet en tijdens andere workshops leer je onder andere over de kidsclub, minidisco, theater, aquagym, veiligheid en jouw rol als superheld van de camping.

Mijn tips

Mijn eerste trainingsweekend was in 2016. Ja, echt vet lang geleden, maar ik weet het nog als de dag van gisteren. De training is me altijd bijgebleven en ik heb nog 5 tips die mij destijds heel erg geholpen hebben.

  1. Laat het over je heen komen. Je weet niet wat je te wachten staat en dat maakt het het allerleukst.
  2. Wees jezelf! Het is een heel weekend en je moet je op je gemak voelen. Past entertainer zijn echt bij je? Dan komt het sowieso helemaal goed.
  3. Kom goed uitgerust naar de training. Het zijn 3 drukke dagen met heel veel nieuwe mensen en indrukken. Je wil alles meemaken!
  4. Bereid jezelf goed voor. Een week van te voren krijg je alle informatie die je nodig hebt, inclusief paklijst. Check deze informatie goed en zorg dat je alles hebt.
  5. Let’s get that party started! Geef alles wat je hebt en laat de leukste versie van jezelf zien. Samen zetten we Appelscha op z’n kop.

Het weekend vliegt voorbij en je kan na dit weekend helemaal niet meer wachten om aan de slag te gaan als entertainer op een camping of vakantiepark. Je weet nu hoe het is als entertainer en je wilt het liefste nog een keer. Heb je nog vragen over de training? Stuur ons vooral een berichtje, bel naar 085 029 8885 of slide in onze DM.

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!