Ga jij het animatie avontuur aan in 2024? Solliciteer dan nu!

Mijn eerste dag als animateur.

Mijn eerste dag als animateur.

2 minuten
11-01-2023
Shannon van Mourik

Aankomst

Ik kwam vrijdagavond laat aan op mijn camping Domaine du Logis in La Chapelle aux Flitzméens. Ik was ontzettend moe, maar ik had er ontzettend veel zin in.


Zaterdag

De volgende dag begon mijn collega Sophie met de miniclub terwijl ik op mijn gemak alles uitpakte en rustig zat te ontbijten. Het was tenslotte nog mijn vrije dag.

Op een gegeven moment begon ik mij te vervelen dus besloot ik naar de miniclub te lopen om een kijkje te nemen. Toen realiseerde ik het mij: stilzitten en niets doen past niet bij mij, dus ik besloot om bij de rest van de activiteiten te komen helpen, ondanks dat het nog niet mijn werkdag was.

We hadden 's middags een gezellig potje minigolf en later in de middag aquagym en Lenny disco.


Sophie en ik hebben bij een gezin heerlijke pannenkoeken en soep gegeten. We zaten allemaal in onze pyjama's aan tafel, want we hadden daarna een pyjamaparty. Het was erg gezellig en we hebben veel gelachen.

Toen was het tijd voor de pyjamaparty. Alle kinderen kwamen in hun pyjama en we speelden spelletjes en we dansten op minidisco muziek. Daarnaast hadden Sophie en ik chips en ranja gehaald, dus hadden de kinderen ook iets lekkers.


Ik had mij voorgenomen om niet eerder dan mijn officiële werkdag te beginnen, maar ik kon de verleiding niet weerstaan. Ik zag al die leuke gezellige kinderen en ik wilde er een deel van uit maken. En ik heb er absoluut geen spijt van gehad, want dit is de leukste baan die er bestaat en ik kan niet wachten om morgen weer uit bed te springen en er opnieuw één groot feest van te maken!WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!