Ga jij het animatie avontuur aan in 2024? Solliciteer dan nu!

De training van je leven!

De training van je leven!

4 minuten
11-01-2023
Kim van Peperstraten

De training van mijn leven


Het was dan eindelijk vrijdag 24 mei. Vandaag mocht ik dan naar de Esrand en kon ik eindelijk laten zien dat ik al wat minidisco liedjes had geleerd. Samen met een andere animatrice reed ik richting de camping. We hebben veel gelachen en gekletst onderweg, waardoor de rit wat sneller leek te gaan. We werden erg leuk verwelkomt met een mooie rode loper waar iedereen aan de zijkanten stond te juichen. Daar aangekomen vond ik het nog steeds wel een beetje spannend, want ja wat staat je te wachten…


Toen het onderwerp one minute of fame naar boven kwam, kreeg iedereen het wel even warm, want hoe ga je jouw shine pakken op het podium. Ikzelf had het hier ook even moeilijk mee, maar toen kwam er een beetje animateur in me naar boven. Ik dacht als ik dan toch op het podium moet staan, dan doe ik dit maar heel gek. En ja daar stond ik dan in een aardbeienpak te dansen op de eerste avond.

Verder bestond de eerste dag uit een voorstelronde, het indelen in groepen en vooral uit wat gekke spelletjes, zodat iedereen even uit zijn/haar comfortzone kon komen. Met jouw groepje en de bijbehorende trainers deed je heel veel samen gedurende het weekend, heel gezellig. Voor de one minutes of fame kregen we nog even belangrijke uitleg over het vakantiewerk zelf. De one minutes of fame waren echt super leuk en iedereen kon om elkaar lachen. Het ging van iemand die super goed kon zingen tot iemand die in verkleedkleren ging jongleren. Ook hebben we nog een leuke discoavond gehad en daarna ging iedereen langzaamaan naar bed.


PATS BOEM! De slaapkopjes werden wakker gemaakt met pannen op deze vrolijke zaterdagochtend. Op de zondagochtend ging dit er wat rustiger aan toe. Allebei de ochtenden stond er een lekker ontbijtje voor ons klaar, zodat we een goede bodem konden leggen voor de drukke dag die voor de boeg stond. We hebben in deze twee dagen verschillende workshops gehad, zelf activiteiten mogen opzetten, zelf mee mogen doen met activiteiten, een persoonlijk gesprekje gehad en wat niet mag ontbreken is dat we gedanst hebben. MINI? DISCO! MINI? DISCO! Nadat dit altijd hard geroepen werd, stonden we weer met zijn allen los te gaan op de liedjes van de minidisco. En ja de minidisco liedjes zijn verslavend…

Ook hebben we een hele gave dansworkshop gehad. Zelf houd ik niet zo van dansen, maar daar was dit weekend niets van te zien. Wat ik zelf ook super leuk vond was de workshop aqua gym. Lekker intensief bezig zijn op de maat van de muziek. Dit ging van jumping jacks tot rustig marcheren.

Daarnaast kreeg je zoals ik al eerder zei een PG’tje (persoon gesprekje). Dit was heel fijn, want hierin kreeg je veel info over de camping waar je naartoe gaat, als je deze al wist. Maar het ging ook wel over jezelf, je persoonlijkheid en wat je tot dan toe vond van het kamp.


Al met al heb ik echt de training van mijn leven gehad en ben ik helemaal klaar voor de zomer van mijn leven. Wat vond ik zo leuk aan de training? Dat je lekker jezelf kan en mag zijn, niemand die raar opkijkt naar de gekke dingen die je doet. Echt het leven van een animateur binnentreden. Je wordt tijdens het weekend net een grote familie, een Team4Animation familie.


Ik zeg: “Op naar Frankrijk!”

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!