Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Dream4Kids

Dream4Kids

3 minuten
11-01-2023
Anoniempje

Als animateur bij Team4Animation is het belangrijk om te weten dat wij Dream4Kids steunen. Maar wie zijn Dream4Kids? Bij Dream4Kids helpen ze kinderen tussen de 6 en 12 jaar met een (jeugd)trauma en laten de grootste dromen van kinderen in vervulling gaan op een speciale droomdag. Op zo’n dag zie je de kinderen echt opbloeien van zelfvertrouwen in zichzelf en de wereld. Naast zelfvertrouwen geeft de droomdag ook moed en positieve energie om weer in dromen te geloven en laat het zien dat de toekomst iets moois kan bieden.


Wat kunnen wij betekenen voor Dream4Kids?

Wanneer je voor Team4Animation werkt en de match met je camping is gevonden moet je natuurlijk je reis gaan boeken. Aangezien er heel veel animateurs een reis boeken, willen wij graag wat terug doen. Daarom gaat er bij elke reis die via ons wordt geboekt, een klein bedrag naar Dream4Kids! Hieronder een paar handige tips voor wanneer je je reis boekt.


Reis boeken

Ga eerst naar de site Omio, dit is een gemakkelijke site waar je alle reisopties op kan zien. Het maakt niet uit of je reist met vliegtuig, auto, bus of trein: ze zijn allemaal beschikbaar om aan jou persoonlijke reisbehoeften te voldoen. Ook krijg je bij Omio een duidelijk overzicht van de geschatte reistijd en kosten. Via Omio kun dus de snelste, goedkoopste en beste reismogelijkheden in Europa vinden.

Reis je liever met de bus? Dan raden we je aan om eens bij Flixbus te kijken. Je kunt namelijk met Flixbus ook naar bestemmingen in Frankrijk. De bussen rijden maar een of enkele keren per dag en de kosten zijn relatief laag, daarom is Flixbus zeker een aanrader. Tip: ze hebben ook een app, superhandig!


Nog meer opties

Als je toch liever met de trein reist, kijk dan even op NS HiSpeed. Je kunt niet heel lang van tevoren boeken, maar je kunt wel veel bagage meenemen. De NS heeft hier een handig overzicht voor, zo sta je in no-time in Frankrijk. Of boek direct via de Franse maatschappij SNCF. Zij bieden trouwens ook bussen aan onder de naam OUI.

Kun je niet lang stil zitten? Dan heb je nog altijd de opties vliegen. Hoe je de snelste en goedkoopste vliegtickets kunt vinden? Ga eens naar de website van Skyscanner: daar vind je gemakkelijk de voordeligste vlucht.

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!