Ga jij het animatie avontuur aan in 2024? Solliciteer dan nu!

Hoe is het nu met? …

Hoe is het nu met? …

4 minuten
11-01-2023
Timo Boom

Hoe het nu is? Hoe het nu is?!! Ik heb zoveel te vertellen, maar er is maar zo weinig plek voor alles wat ik wil vertellen, dus laat ik maar snel beginnen en dan moet ik ook nog eens opletten dat het geen essay formaat wordt. 

Heimelijke verlangens

Tja, nadat ik weer in het koude Nederland terug kwam, mocht ik al direct aan de bak. Voordat ik het wist, was mijn eerste nacht thuis voorbij en kon ik alweer naar school voor het laatste jaar van het VWO. Dus nadat ik alle boeken had gehaald, lijsten ingevuld en weer naar huis was gereden in mijn autootje, kon ik weer boeken kaften, aangezien dat onze plicht is… En geloof me er is niks meer dat ik haat dan boeken kaften…

De eerste paar dagen vlogen voorbij, maar ik miste iets. De herkenning, het leuke onderhoud met mensen, maar vooral het middelpunt van de aandacht zijn. Het lekker gek doen, omdat de meeste gasten al na twee dagen tóch weer vertrokken, mis ik misschien nog wel het allermeeste. Kortom; ik mis het gekke gedoe wat ik op de camping wél kon doen, zonder dat iemand later nog zegt van: “Nou Timo, wat je toen deed, was echt heel mallotig!”.

Surprise verjaardag en reünie

Met de terugkomst in september, wist ik ook dat mijn verjaardag eraan zat te komen en weer wat later, halverwege Oktober, de reünie van T4A, waar ik mij net zo op verheugde! Dus in de voorbereidingen van mijn verjaardag ontving ik voldoende verjaardagskaarten, maar twee verrasten me heel erg. Naast de kaart van T4A, ontving ik ook een kaart met een cadeau van één van de campingfamilies waar ik nog steeds contact en een hele goede band mee heb. Naast een kaart kreeg ik ook een boek cadeau! Met mijn verjaardag achter de rug en alle leuke en lieve felicitaties, ontving ik een mail; “Beste oud Animator, vergeet je niet om mensen op je te laten stemmen voor een van de categorieën waarvoor je bent genomineerd?” Verrek, dat was ik haast vergeten!

Dus zoals we al kunnen raden werden alle hulptroepen ingeschakeld. Facebook, WhatsApp en nog alle andere platformen binnen mijn bereik en daarna was het afwachten. De reünie kwam in aantocht en uiteindelijk brak de dag aan; met de trein naar Woerden en afwachten maar. Na een reis van 3 uur kom je dan eindelijk aan op het hoofdkantoor en dan is het haast alsof je thuiskomt. Nadat iedereen dan eindelijk binnen was, kon het aftellen gebeuren voor de nominaties. Animator van het jaar, vlogger van het  jaar, het duurde mij allemaal te lang, maar uiteindelijk kwam mijn categorie. En ja hoor; ik mag mij officieel Blogger van het jaar benoemen.

Dus nu jullie weer helemaal bij zijn, is het weer even afwachten op mijn volgende blog, maar ik ben verzekerd dat jullie in de tussentijd van de blogs van mijn collega’s kunnen genieten. Tot die tijd is is het op het puntje van je stoel blijven zitten en wie weet wat ik de volgende keer weer te vertellen heb. Dus zoals ik ook altijd in Frankrijk zei; A tout à l’heur!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!