Ga jij het animatie avontuur aan in 2024? Solliciteer dan nu!

Aftellen…

Aftellen…

1 minuten
11-01-2023
Rachel van Moorst

Daar zijn ze dan: de zenuwen. Wekenlang heb ik ze goed kunnen onderdrukken, maar twee dagen voor vertrek dienen ze zich dan toch in volle glorie aan. Gezonde zenuwen, dat dan wel. Zenuwen van vreugde, zenuwen van ongeduldigheid. Zenuwen om wat gaat komen en zenuwen om wat ik achterlaat. Zenuwen van onzekerheid, want wat als ik het niet goed ga doen? Kan de perfectionistische ik dat wel aan? En de zenuwen om het frans spreken, poeh, dat wordt wat. De bergen zenuwen gaan gelukkig wel gepaard met een hele grote dosis enthousiasme, want ik heb er onwijs veel zin in. Zin in het werken met kinderen. Zin in de minidisco. Zin in de franse zon en in het franse campingleven. Zin in doen wat ik al jaren wil doen. Zin in nieuwe mensen leren kennen. En vooral: heel veel zin in zes weken genieten!

Inmiddels is de koffer al gepakt, heb ik liters muggenspray ingeslagen en heb ik in gebrekkig frans m’n aankomende komst aangekondigd bij de campingbaas. Nog twee nachtjes, ik kan niet wachten!

 

10449454_842589135816861_7761769539711822253_n

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!