Ga jij het animatie avontuur aan in 2024? Solliciteer dan nu!

Een reis terug naar het traininingsweekend

Een reis terug naar het traininingsweekend

2 minuten
11-01-2023
Anouk Peereboom

Her en der zie ik ondertussen allemaal leuke blogs verschijnen van mijn mede Zomerbloggers. Wat leuk allemaal! Het doet me er ook aan herinneren dat ik misschien ook maar eens iets moet laten horen van mijn kant. Want ja, mijn hoofd staat natuurlijk niet voor niks op deze site onder het kopje ‘Bloggers van 2015’.

Dus daar was het dan: het lege Word-document. Hier moet over een kwartier, half uur, of pak ‘m beet misschien wel een uur mijn debuut verschijnen als Zomerblogger. Koffie naast mij staat al klaar, als extra bemoediging. Aangezien ik de afgelopen dagen zo’n beetje ondergesneeuwd ben door het aantal examens, zie ik dit als een soort leerpauze.

Het zal toch moeten toch lukken, mijn enthousiasme verwerken in een aantal overzichtelijke, humoristische en vooral pakkende alinea’s. Want enthousiast dat ben ik zeker! Zelfs zo erg, dat er geen dag voorbij gaat zonder animatiedansjes in mijn slaapkamer of met een glimlach terug te denken aan alle leuke ervaringen van het trainingsweekend.

Dat klinkt heel cliché, ik weet het, maar die ervaringen zijn alles behalve cliché. Zoals 2x een bevalling nadoen. Of winnen met je sportgroepje, en dan ook nog geloven dat het waar is dat alle andere groepjes gelijk geëindigd waren. En ontdekken dat je matras uit twee delen bestaat. Tot slot je animatiehandboek het meest kwijt raken van iedereen en daarvoor op het podium een liedje moeten zingen. En zo kan ik nog wel doorgaan!

Het was echt een weekend om nooit meer te vergeten, als ik eraan terug denk wil ik daar weer zijn. Gelukkig heb ik via deze blog even een reis terug gemaakt naar al die leuke herinneringen aan dat trainingsweekend. Ik hoop dat jullie als medereizigers ook genoten hebben van die reis in mijn gedachten. De volgende keer dat ik een blog schrijf ben ik klaar met de examens, dan zullen jullie een iets minder stressvolle Anouk treffen, en wat kijk ik daar naar uit!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!