Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

13 keer naar dezelfde camping kan ook heel leuk zijn

13 keer naar dezelfde camping kan ook heel leuk zijn

5 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Zoals de titel al redelijk duidelijk maakt: wij gingen 13 jaar (ja, serieus) achter elkaar naar dezelfde camping. ‘Onze’ camping ligt in het Zuiden van Frankrijk en heette toen nog ‘Le Grand Large’. Inmiddels is de naam veranderd in Aloha en als je mij een beetje kent, weet je dat ik daar afgelopen jaar ook animatiewerk heb gedaan! Super mega leuk.

Het begon allemaal zo rond mijn 3e/4e jaar. We gingen voor het eerst, met een volgepropte auto en het hele gezin erbij ingepropt, naar Zuid Frankrijk. Voor dat we gingen rijden waren mijn zussen en ik altijd druk met het regelen van de muziek. Bandjes volstoppen met de leukste hits van toen en vooral heel veel Michael Jackson (grooooote fans). Meestal reden we in de nacht en dat vond ik echt heerlijk. Lekker slapen met onze kussens op schoot en half tegen elkaar aan. Of vechten met m’n zussen. Het was het een of het ander. Ik was toen nog zo klein dat we wel is die losse stoel op de achterbank naar beneden klapte zodat ik daar kon liggen met mijn benen in de achterbak, snap je het nog? Dat was super fijn, had ik echt mijn eigen bedje. Na een paar zomers kochten mijn ouders de welbekende Renault Kangoo.

Screenshot 2016-03-23 at 16jh

Toen had ik nog de lengte dat ik daar in kon staan! Ook super fijn, misschien alleen iets minder super veilig. Veiligheidsriemen dragen was in die tijd ook minder belangrijk op een of andere manier. Vaag! Maar goed, daar gingen we dan met z’n vijven. Eenmaal aangekomen was het altijd de afspraak dat wij meteen het zwembad in mochten duiken en dat papa en mama alles gingen opzetten. Waren zij van ons gezeur af, en wij hoefden lekker niet te helpen. Win win situatie.

Uuuuuren zwemmen, bommetjes maken, salto’s onder water, in de zee spelen, badmintonnen, heel veel eten en nog meer eten. En dat eten slaat voornamelijk op mij. Ik at letterlijk élke ochtend een chocolade croissantje bij het ontbijt (plus nog stokbrood en kaas en de rest) en ik was echt gek op de Franse friet en op de pizza van de camping.

Eten!

Hieronder dan ook twee foto’s waarbij ik onwijs geniet van eten. Dat is echt waar ik oprecht gelukkig van kan worden.

                        Screenshot 2016-03-23 at 16df                                      Screenshot 2016-03-23 at 16ggg

En dan tijdens die uren op het strand ook weer lekker eten. Mijn moeder nam altijd een koelbox mee met daarin lekkere broodjes en stokbrood natuurlijk. De mensen waar iedereen zich het meest aan irriteerde, vond ik juist echt geweldig. Namelijk: de mensen die over het strand liepen om eten te verkopen *hearteyes*. Ik was echt verslaafd aan de suikerpinda’s en de beignets aux pommes. Helemaal de gesmolten-omdat-het-zo-warm-is versie. Natuurlijk speelde ik ook heel veel naast het eten. Mijn favoriete opblaasdier, waar ik oprecht van hield, heette Harry (moge hij rusten in vrede) en Harry was echt geweldig. Hij was er altijd voor iedereen en stond elke dag weer klaar om met je mee te gaan de zee in.

Screenshot 2016-03-23 at 16dg

Aloha

Na een aantal jaren was het eerst mijn oudste zus die er klaar mee was en lekker alleen op vakantie wilde. Dat krijgen we uit eindelijk allemaal hé. Dan zijn je ouders ineens wat minder cool en dan ga je zelf op avontuur. Uit eindelijk bleef ik dus alleen over maar gelukkig had ik wel altijd een super leuk vakantievriendinnetje. Wij spraken ook buiten de zomer af en zagen elkaar bijna elk jaar op Aloha! In de zomer van 2005 ben ik voor het laatst naar Aloha geweest. Toen was ik dus 13 jaar.. even serieus.. 2005 klinkt echt als 5 jaar geleden maar het is dus gewoon al 11 jaar geleden. Anyway, in dat jaar ben ik geloof ik zelfs twee keer geweest! Toen had ik ook mijn eerste vakantie ‘liefde’. Tranen met tuiten omdat ik hem niet meer zou zien. Hij kwam uit Manchester dus opzoeken werd een beetje lastig. Verder heb ik echt de beste vakanties OOIT gehad in deze jaren.

Even een applausje voor mijn ouders.

Screenshot 2016-03-23 at 16

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!