Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

10 tips om je goed voor te bereiden op onze training

10 tips om je goed voor te bereiden op onze training

4 minuten
11-12-2020
TOP Animation

Is het al bijna tijd voor het allerleukste weekend van het jaar? Een weekend vol enthousiasme, gekke kleding, gezellige mensen en leerzame workshops. Je komt thuis met een volgeschreven notitieblok, schorre stem en een heleboel nieuwe vrienden. Ben jij er klaar voor? Met deze tips ga je de training rocken!

Tip 1: Check de website

Natuurlijk heb je de website al eens bekeken. Waarom is het dan zo handig om dit nogmaals te doen? Via de website krijg je al een goede eerste indruk van het bedrijf. Wie zijn we, wat doen we en wat mag je verwachten? We geven je daarnaast al veel antwoorden op veelgestelde vragen. Wist jij bijvoorbeeld al dat minidisco een onderdeel is van de training? Extra tip: begin alvast met oefenen. De pasjes die je al kent zijn mooi meegenomen op de training.

Tip 2: Inpakken maar!

Altijd handig om de juiste spullen bij je te hebben. Wat moet je nou echt niet vergeten? Heel makkelijk, goede zin! Ja, dit stond inderdaad vroeger ook altijd op de uitnodiging van ieder kinderfeestje. Toch is dit geen grap en echt belangrijk voor ons. Natuurlijk krijg je ook nog een megahandige paklijst. Zo zorg je ervoor dat je ook de rest niet vergeet.

Tip 3: Plan je reis

Waar Appelscha voor de ene persoon om de hoek zal zijn, is het voor de ander een wereldreis. Hoe zorg je ervoor dat je niet gaat verdwalen? Plan je reis minimaal een paar dagen voor de training. Mocht je in de knoop komen met het uitstippelen, laat het ons en je mede-entertainers weten. Wie weet kan je samen reizen! Dat maakt die wereldreis ook nog eens een stuk gezelliger.

Tip 4: Tijd om te ontspannen

Nu je zeker weet dat je de juiste spullen bij je hebt, je weet waar Appelscha ligt en je alvast wat pasjes van de minidisco kent is het tijd om te ontspannen. Laat het maar gewoon op je afkomen! Shake al die vragen en zenuwen van je af. Tijdens de training word je door de beste trainers begeleid. Ze bijten niet en hebben hartstikke veel zin om jou te leren kennen.

Tip 5: Gaan met die banaan!

Het weekend is daar en je krijgt allemaal nieuwe indrukken. Go with the flow! Alle mensen zijn er voor dezelfde reden, een topseizoen neerzetten. Laat je schaamte thuis en stap van je eigen veilige eiland af. Leer iedereen kennen, dans erop los en wees jezelf. Vooral dat laatste is een echte tip. Hoe kunnen wij jou nu beter leren kennen dan gewoon echt te weten wie je bent?

Tip 6: Fit and ready

Tijdens het weekend gaan wij je alles leren over animatiewerk. Dit zijn volle dagen! Zorg ervoor dat je elke dag weer fris en fruitig bent. Verdeel je energie zodat je ook nog wat conditie voor de laatste trainingsdag over hebt.

Tip 7: Schrijf mee

Onze trainers zijn kanjers in het overbrengen van hun passie. Er gaat dan ook heel wat informatie op je afkomen. Hoor je iets wat handig is om nog eens na te lezen? Schrijf het op! Hierdoor onthoud je het beter en kan je het altijd nog eens nalezen. Naast de belangrijke informatie is het ook leuk om je gedachtes op te schrijven. Hierdoor haal je al snel die toffe herinnering terug!

Tip 8: Connecten, connecten, connecten

Leg de training vast. Deel je interesses, maak leuke foto’s en wissel nummers uit. Hoe leuk is het om nog te kunnen nagenieten? Vergeet je jouw leukste herinneringen en foto’s niet te delen met ons? Ook wij houden van nagenieten!

Tip 9: Laat je omgeving meegenieten

Zowel tijdens de training als na de training is het altijd leuk om je ervaring met iemand te kunnen delen. Vergeet je omgeving niet een berichtje te sturen. Deel je verhalen!

Tip 10: Laat het allemaal bezinken

De training ga je vast en zeker ervaren als geweldig, maar ook enorm druk. Denk er thuis nog eens goed aan terug! Heb je vragen of toevoegingen? Je mag altijd met het team contact opnemen.

Samen gaan we er een feest van maken en volop genieten. Tot op de training!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!