Animatiewerk in het buitenland

Animatiewerk in het buitenland

Animatiewerk is natuurlijk het leukste wat je je maar kunt bedenken. En ja, natuurlijk vinden wij dat. Je staat lekker op de camping (of bijvoorbeeld in een hotel) en 2 maanden lang gaat het alleen maar om animatie, recreatie en entertainment. Klinkt te mooi om waar te zijn, toch? Wil jij ook werken in een animatieteam, of juist in je eentje de animatie op een camping doen? Je kunt binnen een minuutje solliciteren voor animatiewerk. Wij houden rekening met je wensen en voorkeuren voor de zomer. Tot snel!


3 keer animatiewerk in het buitenland

  • Je hebt dé zomer van je leven
  • Je bent het middelpunt van de camping
  • De ultieme zomerbaan is van jou!


Dit wil ik


TeamAnimation 

Met TeamAnimation kies je voor een goede begeleiding voor, tijdens en na je zomer in het buitenland. Met een team op kantoor zijn we er het hele jaar voor je!

Dit wil je lezen
Animatiewerk in het buitenland Animatiewerk in het buitenland Animatiewerk in het buitenland

Meer over animatiewerk in het buitenland

Het werk

Animatiewerk is echt superleuk. Je leert onwijs veel mensen kennen en bent altijd het middelpunt van de camping. Kinderen zien je als rockstar, de jongeren willen allemaal je BFF zijn en ouders zijn je eeuwig dankbaar omdat jij van een camping een feest maakt. Heel gaaf dus, maar ook niet heel makkelijk. Je moet er wat voor in huis hebben om animatiewerk te kunnen doen. Daarom kan je bij ons terecht: wij kijken of jij hebt wat er nodig is. Ja? Dan gaan we je ook nog 4 dagen trainen om alle ins en outs van werk te laten zien en doen. Wij helpen je naar de zomer van je leven!

Wat voor jou?

Voor veel mensen klinkt animatiewerk op een camping als de ultieme zomerbaan, en dat klopt: wij hebben het werk zelf ook allemaal gedaan en zijn er verslaafd aan geraakt. Het is zo’n fantastisch gevoel als je honderden mensen een geweldige vakantie kunt geven! Misschien gaat het niet altijd van een leien dakje, maar daar helpen we je ook mee: de hele zomer heb je contact met jouw regiomanager die ook bij je langskomt op de camping om te ondersteunen en te coachen. Je staat er dus nooit alleen voor in je animatiewerk.

Hulp nodig of ben je er al uit?

We helpen je graag om een goede keuze te maken. We begrijpen dat een pak melk kiezen in de supermarkt makkelijker is. Je kunt natuurlijk zelf door de vacatures zoeken, maar ook de keuzehulp invullen of je direct aanmelden.