Animatiewerk in 2023

Ben jij klaar voor de zomer van je leven?


Je kunt zorgeloos solliciteren voor deze zomer. Meld je dus snel aan en zorg dat jij erbij bent. Na je aanmelding word je binnen 2 werkdagen door ons gebeld om je beter te leren kennen. Onze animatieprogramma's zijn aangepast op de richtlijnen van het RIVM, zodat jij veilig voor ons aan de slag kunt. Ook zullen we je begeleiden in het organiseren van 1,5 meter activiteiten en het uitvoeren van ons 1,5 meter programma tijdens onze online training. Alles over onze huidige sollicitatieprocedure vind je hier

Dit jaar hebben we weer een heleboel gave werkplekken in Frankrijk en Nederland. Dus dit is je kans! Zorg dat ook jij deze zomer dé zomer van je leven meemaakt en ga aan de slag op een van onze superleuke campings. 

Breng me naar de keuzehulp Ik solliciteer meteen


WERKEN ALS ENTERTAINER 

Animatiewerk is een zomerbaan die net even anders is dan alle anderen. Je woont en werkt namelijk op een camping. Dit betekent naast hard werken, een heel relaxte sfeer van werken. Al je gasten zijn namelijk op vakantie en zij willen vooral kunnen genieten. Als entertainer zorg jij ervoor dat hun vakantie nog een beetje beter wordt.

  • Wonen en werken op de camping
  • Altijd gezellige gasten
  • Een zomer weg uit NederlandTeamAnimation 

Met TeamAnimation kies je voor een goede begeleiding voor, tijdens en na je zomer in het binnen- of buitenland. Met een team op kantoor zijn we er het hele jaar voor je!


populair
Sportentertainer in een klein team in Frankrijk

Sportentertainer in een klein team in Frankrijk

Land
Frankrijk
Salaris
€1810
Periode
Zomer 2023