Animatiebaan

Iets bijzonders doen deze zomer? Een animatiebaan op een camping in Frankrijk is de mooiste uitdaging waar je de rest van je leven wat aan hebt! 

Buitenland
De meeste bijbaantjes in de animatie zijn in Nederland, maar bij ons kan je werken in het buitenland: Frankrijk, Italië en Spanje. De meeste campings waar wij animatiebanen hebben zijn in Frankrijk, omdat daar veel Nederlanders op vakantie gaan. Je krijgt hier te maken met alle nationaliteiten. Natuurlijk veel Nederlanders en Fransen, maar ook toeristen uit Duitsland, Denemarken, Engeland en België bijvoorbeeld.

Profiel animatiebaan
Veel mensen kiezen voor een animatiebaan om de lange zomer tussen examens en een nieuwe studie te overbruggen. En dat zijn niet alleen mensen die Frans gaan studeren of naar de Pabo gaan! Studenten geneeskunde, internationale betrekkingen, University College: van alles en nog wat!

Selectie
Omdat je geen vakken gaat vullen of mensen bedienen, maar echt iets speciaals gaat doen, hanteren wij een strenge selectie. Zo voorkomen we ook dat jij ergens aan begint wat je niet aan kunt. Nemen we je aan? Dan weet jij dat je geknipt bent voor een animatiebaan in het buitenland!

Een animatiebaan vraagt iets van je: je leert uit je comfortzone te stappen, mensen enthousiast te maken, improviseren en dat in het buitenland! Al je voorgangers kunnen het je vertellen: als je dit gedaan hebt, kan je alles aan!