Animatiebaan

Iets bijzonders maken van je zomer
Image
Iets bijzonders doen deze zomer? Een animatiebaan op een camping in Frankrijk is de mooiste uitdaging waar je de rest van je leven wat aan hebt. Begin je dag in de miniclub, doe ‘s middags een buitenspel met alle kids van de camping en straal op de karaokeavond. Iets voor jou? Meld je dan direct aan als animateur of vul de keuzehulp in en kijk samen met ons wat bij jou past.
Dit wil ik!

Hulp nodig of ben je er al uit?

We helpen je graag om een goede keuze te maken. We begrijpen dat een pak melk kiezen in de supermarkt makkelijker is. Je kunt natuurlijk zelf door de vacatures zoeken, maar ook de keuzehulp invullen of je direct aanmelden.

Meer over een animatiebaan

Buitenland
De meeste bijbaantjes in de animatie zijn in Nederland, maar bij ons kan je werken in het buitenland: Frankrijk, Italië en Spanje. De meeste campings waar wij animatiebanen hebben zijn in Frankrijk, omdat daar veel Nederlanders op vakantie gaan. Je krijgt hier te maken met alle nationaliteiten. Natuurlijk veel Nederlanders en Fransen, maar ook toeristen uit Duitsland, Denemarken, Engeland en België bijvoorbeeld.

Profiel animatiebaan
Veel mensen kiezen voor een animatiebaan om de lange zomer tussen examens en een nieuwe studie te overbruggen. En dat zijn niet alleen mensen die Frans gaan studeren of naar de Pabo gaan! Studenten geneeskunde, internationale betrekkingen, University College: van alles en nog wat!

Selectie
Omdat je geen vakken gaat vullen of mensen bedienen, maar echt iets speciaals gaat doen, hanteren wij een strenge selectie. Zo voorkomen we ook dat jij ergens aan begint wat je niet aan kunt. Nemen we je aan? Dan weet jij dat je geknipt bent voor een animatiebaan in het buitenland! Een animatiebaan vraagt iets van je: je leert uit je comfortzone te stappen, mensen enthousiast te maken, improviseren en dat in het buitenland! Al je voorgangers kunnen het je vertellen: als je dit gedaan hebt, kan je alles aan!

Meer lees je ook op onze blog. 


 

Doe mij ook zo'n zomer