Animatiewerk en corona

Hier lees je alle informatie rondom corona zodat jij veilig, zonder zorgen de zomer van je leven hebt! 

Kan ik veilig aan het werk in de zomer?

Wij  houden ons altijd aan de regels die vanuit de overheid worden opgesteld. Zo vinden alle sollicitatiegesprekken online plaats. Daarnaast is onze training in een vorm die past binnen de coronamaatregelen. Als je vragen hebt over de situatie, kun je ons er natuurlijk altijd even over bellen.

Tijdens de zomer kun je in ieder geval goede begeleiding verwachten, zodat je precies weet wat binnen de huidige richtlijnen wel en niet kan. Je krijgt van ons een uitgebreid protocol met informatie en instructies die je ook op de camping kunt gebruiken. Ook krijg je van ons een animatieprogramma, zodat je precies weet welke activiteiten je kunt uitvoeren op de camping. Uiteraard zijn we ook tijdens het seizoen gewoon bereikbaar bij vragen.
Animatiewerk en corona


Hoe zit het met de training?

Wanneer je bij ons aan de slag gaat, volg je eerst een training. Nadat je officieel bent aangemeld krijg je alle informatie over deze training. Tijdens de training houden we rekening met de coronamaatregelen. Eén ding is zeker, jullie gaan zo goed mogelijk voorbereid naar de campings toe!
Animatiewerk en corona


Hoe zit het met de zomer?

Een van de belangrijkste vragen, hoe zit het met de zomer? Net als afgelopen zomer kunnen we ook komende zomer gewoon aan de slag. Uiteraard vraagt deze situatie meer aanpassingen dan een 'normale' zomer. Gelukkig hebben wij verschillende scenario's voorbereid om te zorgen dat jij geen zorgen hebt. Wij hebben een speciaal coronaprotocol opgesteld voor jou en hebben de training in verschillende scenario's voorbereid zodat jij hoe dan ook op en top getraind aan de slag kan gaan. Wat er ook gebeurt, we got you! Animatiewerk en corona


Tom Verbeeck: “mensen genieten juist van de ontsnapping aan dagelijks corona-nieuws

Tom Verbeeck heeft afgelopen seizoen geknald op een camping in Frankrijk. Hoe hij het heeft ervaren lees je hier.

Activiteiten gingen echt goed ondanks dat Tom afstand moest houden van gasten. Tom: "Aan de regels waren we snel gewend." Tom vertelt dat gasten zich goed aan de regels hielden, omdat ze graag willen genieten van hun vakantie. Tom: ‘Soms hield het mensen wel tegen als de activiteit binnen was en ze een mondmasker op moesten." Maar dat weerhield Tom er niet van alle activiteiten te organiseren en uit te voeren. Tom: "Je moet er ook niet te ver op in gaan, mensen genieten juist van de ontsnapping aan dagelijks corona-nieuws."


Animatiewerk en corona

Ben jij er klaar voor?

Meld je dan nu aan voor de zomer van je leven! Wil jij weten wat bij je past? Doe de keuzehulp! Wil je meer weten over dit onderwerp of heb je vragen die hier niet tussen staan? Wij zijn van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 17:00 bereikbaar op :085 029 8885 of via de mail: hallo@teamanimation.nl